Leerlingen hebben seks in klas, docent doet niks

Een Californische school is opgeschrikt door een seksschandaal. Twee leerlingen van Haydock Intermediate School in Oxnard bedreven de liefde in het klaslokaal, voor de ogen van hun klasgenootjes. In plaats van het verliefde duo van school te sturen, is juist de docent geschorst. Deze deed namelijk niets om de jongeren te stoppen.

Bij het seksschandaal zijn naar verluidt een jongen uit de tweede klas en een meisje uit de brugklas betrokken. Terwijl hun klasgenoten en de bewuste docent tijdens de les naar een film keken, was het verliefde tweetal druk bezig met elkaar. Enkele kinderen filmden het avontuurtje met hun gsm, terwijl anderen foto's hiervan maakten.

Een ouder, die werkzaam is in de schoolkantine, heeft het seksfilmpje met eigen ogen gezien. "Dit is zeer ernstig", vindt Sylvia Ramirez. "Toch namen ze het niet serieus. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit papieren heb ondertekend dat ik een live seksshow zou moeten bijwonen."

Volgens assistent hoofdinspecteur Sean Goldman vond het incident begin april plaats. Het kwam aan het licht toen men een zaak ging onderzoeken naar vermeende pesterijen op de bewuste school.


Een reportage van het Amerikaanse nieuwsstation