Van der Vaart gaat seizoensafsluiter halen

Rafael van der Vaart kan waarschijnlijk in de laatste competitiewedstrijd van Real Madrid meespelen. De middenvelder van de Spaanse club traint weer volop mee, meldt de club. De afgelopen weken stond 'Raffie' langs de kant met een hamstringblessure.

De 27-jarige aanvallende middenvelder kan zondag met Real Madrid de titel pakken. De ploeg speelt uit tegen Malaga. Het kan het kampioenschapduel worden als FC Barcelona thuis punten laat liggen tegen Real Valladolid. Het verschil tussen de twee grootmachten is een punt.

Ook Guti keerde terug in de groepstraining. Voor de Spanjaard zou het een mooie afsluiting zijn bij Madrid. Het lijkt er op dat hij de club na zestien seizoenen de rug toekeert. In de laatste thuiswedstrijd nam hij al afscheid. Galatasaray wordt genoemd als zijn nieuwe werkgever.

Pepe kan ook nog steeds hoop koesteren op een terugkeer in het witte shirt van Real. De Portugese verdediger stond maanden lang langs de kant met een zware knieblessure. Hij trainde vandaag weer mee met de groep en zou dus in het hart van de verdediging kunnen starten tegen Malaga.

Voor Raul komt de seizoensafsluiter te vroeg. De spits kampt nog met teveel pijn in zijn knie. Het ziet er naar uit dat hij nog wel een tijdje zoet is met zijn blessure.