'Nee, kussens met D-cup zijn niet geil'

Een Kroatische meubelzaak heeft sinds kort nieuwe kussens te koop. Nu hebben winkels als de HEMA en de Zeeman ook kussens te koop, maar de kussens van Globus hebben wel een heel bijzondere vorm. Ze zijn namelijk gemodelleerd als borsten, cupmaat D welteverstaan. Toch moeten potentiële kopers de kussens niet associëren met seks.

De met wol gevulde kussens met de naam 'Dude', het Kroatische woord voor tieten, zijn volgens de website namelijk zo ontworpen wegens de anatomische vorm. Toch vliegen de decoratiestukken niet de winkel uit.

"De belangstelling voor de kussens is groot", laat ontwerper Goran Tonkicwas Kroatische media weten. "Potentiële kopers nemen slechts een kijkje om hun nieuwsgierigheid te bevredigen. De meesten zijn te preuts om ze in de huiskamer op de bank te willen leggen."

"Ik zie echter het probleem niet. Dankzij de perfect anatomische vorm dragen deze kussens bij aan een goede nachtrust." Het bedrijf, gelegen in de Oost-Kroatische stad Slavonski Brod zoekt nog verkopers die de tietenkussens buiten het land aan de man willen brengen.

Tietenkussen
Best een geil kussentje...