Rukken op 3D Playmate eindelijk mogelijk

De opmars van 3D is niet meer te stuiten. Naast de komst van driedimensionale films en televisie, zijn er nu ook blote vrouwen in 3D te bewonderen. Playboy levert bij het juninummer namelijk een 3D-brilletje mee.

Naast goede interviews lezen kunnen mannen en vrouwen nu dus ook Playmate Hope Dworaczyk in volle glorie bewonderen."Wat willen mensen graag zien in 3D", vroeg Mr Playboy Hugh Hefner zich af. "Waarschijnlijk een naakte vrouw."

"Ik ben geen grote fan van 3D, maar als ik naar de film ga, verlaat ik even het echte leven. Voor mij hoeft dat echter niet in 3D te zijn." Toch beseft Hefner dat alles wat 3D is inmiddels veel geld oplevert. "Playboy moet meegaan met zijn tijd aangezien het de verkoop zag dalen van 3,5 miljoen in 2006 naar 1,5 miljoen in 2009."

Liefhebber of niet, tijdens de introductie van Playboy zestig jaar geleden dacht de ouwe baas er al aan het mannenblad in 3D uit te brengen. "Ik had een fotograaf ingehuurd om twee modellen naakt te fotograferen in 3D, maar ik heb het idee laten varen toen ik erachter kwam hoe duur het was om die brilletjes bij het magazine te stoppen."