FOK! WK-pool is online!

Het duurt nog meer dan een maand, voordat het WK voetbal in Zuid-Afrika van start gaat. Toch zijn op FOK!sport de voorbereidingen al in volle gang.

FOK!sport staat vooral bekend om zijn managers, die langzaam maar zeker weer terugkomen. Voor het WK voetbal wilden we ook weer iets leuks organiseren en dat is ons gelukt. Vanaf nu kan je je namelijk gaan inschrijven voor dé FOK! WK-pool!

Hoe doe ik mee?

Iedereen met een FOK!account kan deelnemen aan deze gezellige WK-pool. Je kan dus gelijk beginnen met het invullen van het formulier! Heb je nog geen account? Geen nood, deze kan je hier aanmaken.

Let op! In aanloop naar het WK voetbal of tijdens het toernooi zelf kan de redactie extra vragen invoeren, waardoor je meer punten in de wacht kan slepen. Hier zal je verder geen notificatie voor krijgen. Hou dit zelf dus goed in de gaten! Deze vragen zullen namelijk maar in een bepaalde periode van enkele dagen beantwoord kunnen worden.

Wat kan ik winnen?

Achter de schermen zijn we druk bezig met het prijzenpakket. Op een later moment zullen jullie hierover nog worden geïnformeerd!

Discussieer op het FOK!forum ook mee over jouw ingevoerde voorspellingen!