Ook De Bakker en Rus spelen in Rosmalen

Thiemo de Bakker en Arantxa Rus doen mee aan het tennistoernooi in Rosmalen. Dat maakte de organisatie van de Unicef Open vandaag bekend. De Bakker kan zich op basis van zijn positie op de wereldranglijst aanmelden. Rus krijgt een wildcard. Eerder had ook Robin Haase een wildcard gekregen voor het grastoernooi.

Naast De Bakker wist toernooidirecteur Marcel Hunze in Mario Ancic nog een publiekstrekker vast te leggen. De 26-jarige Kroaat won in 2005 en 2006 de titel in Brabant. De winnaar van vorig jaar Benjamin Becker komt zijn titel verdedigen. Ook Tommy Robredo doet mee. Eerder waren oud-winnaar Ivan Ljubicic en Marcos Baghdatis vastgelegd.

Bij de vrouwen presenteerde de organisatie Dinara Safina en Ana Ivanovic. De Russische en Kroatische waren beiden ooit nummer één van de wereld. De eerder aangekondigde deelname van Daniela Hantuchova gaat niet door. De Slowaakse paste haar speelschema aan en wordt vervangen door Dominika Cibulkova. Titelverdedigster Tamarine Tanasugarn en de Russin Maria Kirilenko zijn ook van de partij.