Emanuelson: "Kan me een overgang naar PSV niet voorstellen"

Urby Emanuelson wordt door veel clubs op de voet gevolgd vanwege zijn vastlopende onderhandelingen met Ajax. De multifunctionele linkspoot heeft nog een contract tot 2011, maar over belangstelling heeft de Ajacied niet te klagen. PSV zou een van de belangstellenden zijn voor Emanuelson.

Een overgang van Amsterdam naar Eindhoven ziet de veelzijdige Amsterdammer niet snel gebeuren. "Ik kan me niet voorstellen dat ik volgend seizoen voor PSV speel," laat Emanuelson weten tegenover Ajax Life. Hoe zijn toekomst er wel uit gaat zien blijft nog onduidelijk.

"Er staan op dit moment geen gesprekken gepland, dus het is even afwachten welke kant het deze zomer opgaat. Mijn contract loopt in ieder geval nog een jaar door. We zien het wel", aldus de Ajacied. Fiorentina, Olympique Marseille en Sevilla zouden al interesse hebben getoond.

Emanuelson hoopte deze week op een uitnodiging voor de voorselectie van Oranje. "Ook omdat ik op meerdere posities kan spelen en er slechts 23 spelers mee mogen, had ik toch op een uitnodiging gehoopt. Helaas. Het is niet anders", besluit de tienvoudig-international.