Reuser houdt 'heel klein kiertje' open

Na afloop van het verloren duel van NAC Breda tegen FC Twente had Martijn Reuser het zwaar. De aanvallende middenvelder had 'zijn' Ajax een goede dienst kunnen bewijzen door punten af te snoepen van de Tukkers. Hierdoor zou niet de ploeg uit Enschede, maar de equipe uit Amsterdam kampioen zijn geworden.

"Ze hebben de meeste punten gehaald, dus zijn ze de terechte kampioen. Met een beetje een Ajax-hart had ik toch liever Ajax zien winnen. Het doet toch ook wel een beetje pijn dat ze hier de kampioenschaal krijgen", blikt Reuser terug op het kampioenschap van Twente.

Door de nederlaag plaatste de club van trainer Robert Maaskant zich niet voor de play-offs voor het strijden om een plaats in de Europa League. Hierdoor zit het seizoen erop voor NAC. Voor Reuser betekent het duel tegen Twente dus zijn laatste in het betaalde voetbal. Toch gooit hij de deur nog niet helemaal dicht.

"De kans is groot dat ik er mee ga stoppen. Net even een traantje gevloeid. Ik heb een heel klein kiertje opengehouden. Niet voor AC Milan, dat was als geintje bedoeld. Maar je moet nooit deuren dichtgooien. De kans is echter heel groot dat dit de laatste was", aldus de oud-Ajacied.