FOK!radio: Connexxion roept 'Beatrix' op het matje

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Hij zorgde ervoor dat Osama Bin Laden en koningin Beatrix in het bezit waren van een OV-chipkaart: Ron Meerbeek. De 17-jarige scholier liet zien hoe fraudegevoelig de kaart is. Maar nu is hij door Connexxion op het matje geroepen. Ron reisde twee maanden door Amsterdam met een OV-chipkaart op naam van Osama Bin Laden. En dat is tegen het zere been van Connexxion en Translink, het bedrijf dat de OV-chipkaart heeft ontwikkeld. Vanmiddag moet hij langs bij deze bedrijven en er dreigt een fikse boete voor hem. Wij gaan vanavond dus aan hem vragen hoe het afgelopen is. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen op FOK!radio. Deze week is het de beurt aan Zonnetje40. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406.

Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows
 Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!