Perez weet niet waar toekomst ligt

Kenneth Perez speelde in het verleden voor AZ, Ajax en PSV, maar werd nog nooit landskampioen. Zondag was het wél prijs voor de Deense middenvelder. De 35-jarige Perez werd kampioen met FC Twente. Een mooi moment om te stoppen? Perez weet het nog niet.

"Dit is ontzettend knap", vertelt een geëmotioneerde Perez op het veld in gesprek met Goal.com. "We hebben het hele seizoen een ongelofelijke wil getoond. Dat zag je vandaag ook weer terug in deze wedstrijd. We speelden ze vanaf de eerste minuut van de mat. En dat in een wedstrijd waar zoveel druk op staat. Als we met de rust vijf of zes keer scoren is dat niet eens geflatteerd."

Perez kende veel teleurstellingen in zijn loopbaan. Bij FC Twente heeft hij zondag zijn grootste succes behaald. Met zijn 35-jarige leeftijd zit hij in de herfst van zijn carrière. Of hij ook volgend seizoen nog op het hoogste niveau speelt laat hij in het midden. "Ik ga nu eerst met vakantie. Dan ga ik nadenken over wat ik wil. Ik ben nu 35 en moet gaan luisteren naar mijn gevoel."

"Of de kans aanwezig is dat ik mijn laatste wedstrijd voor Twente heb gespeeld? Ja, die is aanwezig. Maar de kans is ook aanwezig dat dit niet mijn laatste was. Ik heb nog met niemand gesproken. Dat gaan we waarschijnlijk pas later doen. Ik ben niet belangrijk, maar de club. We moeten kijken wat voor de club het belangrijkste is. Niemand neemt de beslissing voor mij. Dat doen alleen ik en mijn vrouw samen. Afsluiten met een kampioenschap is mooi, maar de Champions League is ook mooi"
, besluit Perez.