De Vrij: "Makaay verdient een geweldig afscheid"

Roy Makaay speelt zondag zijn laatste competitiewedstrijd als profvoetballer. Zijn ploeggenoot bij Feyenoord, Stefan de Vrij, vindt dat de spits een geweldig afscheid verdient.

"Roy verdient een geweldig afscheid", is De Vrij van mening op de clubwebsite van Feyenoord. "Hij heeft een fantastische carrière achter de rug en dan is eindigen met een overwinning het mooist denkbare scenario. We zullen er op het veld alles aan doen om dat voor hem voor elkaar te krijgen."

Aangezien De Vrij nog niet in het bezit is van een rijbewijs, reed hij iedere ochtend met Makaay mee naar de training. Na dit seizoen zal De Vrij een andere manier moeten vinden om naar De Kuip te gaan. "Ik hoop dat ik dan mijn rijbewijs heb. Ik volg al een tijdje rijlessen en ga waarschijnlijk eind mei of begin juni afrijden."

"Met Heerenveen hebben wij een moeilijke tegenstander, maar die wedstrijd gaan wij winnen. Dan zou een gelijkspel tussen AZ en PSV al genoeg zijn voor de vierde plaats. PSV zal het seizoen goed af willen sluiten met een overwinning. Ik ga ervan uit dat zij daar alles voor zullen doen", besluit De Vrij.