Motta is helemaal klaar met FC Barcelona

Thiago Motta heeft het helemaal gehad met FC Barcelona. De middenvelder, die tegenwoordig voor Internazionale speelt, kreeg gisteren in het Champinons League-treffen met zijn oude werkgever een rode kaart na een vermeende slaande beweging.

"Ik walg ervan dat ik het shirt van Barcelona ooit heb gedragen," aldus een furieuze Motta tegenover het tv-kanaal van de website van Internazionale. "Het was onterecht dat ik eraf werd gestuurd. De videobeelden laten zien dat er niets aan de hand was. Het spelen van de finale is een jongensdroom, en die spat uiteen als ik niet wordt vrijgesproken."

Motta zou gisteravond Sergio Busquets in het gezicht hebben geraakt. De speler van FC Barcelona ging met veel theater naar de grond. Op de tv-beelden was later te zien dat de speler van de Catalaanse formatie tussen zijn handen doorkeek en zag hoe Motta van het veld werd gestuurd.

"In de tweede helft ergerde ik me regelmatig aan herhalingen op de tv, nadat ik eerst de actie op het veld zag. Het was een zeer onsportieve avond van Barcelona," besloot Motta.