Capcom registreert 'Mega Man Universe'

Capcom heeft een patent aangevraagd voor Mega Man Universe. Het gaat hier om een computergame, maar het is niet duidelijk om wat voor een spel het zou moeten gaan.

Vermoedens over de aard van de registratie gaan van een downloadbare game tot en met een massively multiplayer online game of een webportaal met diverse kleinere games. Capcom heeft zelf echter nog niets bekendgemaakt over Mega Man Universe.

Vorige week werd Keiji Inafune, de bedenker van Mega Man, benoemd tot wereldwijd hoofd van productie. Tijdens een perspresentatie legde Inafune de nadruk op een eenduidige visie die door moet komen in alle titels van Capcom.

"Mensen die mij kennen, weten hoe serieus ik ben als het gaat om het produceren van games voor Amerika en Europa", zei Inafune tijdens de presentatie geregistreerd door weblog Kotaku. "Ik heb in de afgelopen jaren mijn uiterste best gedaan om deze visie in onze games te verwerken en ze deze kant op te sturen."

Het is niet bekend of er een verband bestaat tussen de aanstelling van Keji Inafune en de registratie van Mega Man Universe.

Capcom registreert 'Mega Man Universe'

Submitter:  Bron: Novum