Computeruitvinder trouwt met ex-stripper

Sir Clive Sinclair (69), uitvinder van onder andere de 8-bit ZX Spectrum home computer, en Angie Bowness (33), voormalig stripper en Miss Engeland, zijn 16 april getrouwd in Las Vegas. Dit schrijft de Britse roddelkrant The Daily Mail op haar website.

Sinclair ontmoette Bowness in 1995 in de stripclub Stringfellows in het hartje van Londen. De twee hebben meerdere keren gedatet, maar in het decennium dat volgde hebben ze beiden andere relaties gehad. In 2003 vroeg Clive Sinclair de toen 26 jaar oude Angie ten huwelijk. Ze wees hem af omdat zij zichzelf te jong vond, maar de twee bleven elkaar zien.

"Ik had nooit verwacht dat ik in dit stadium van mijn leven nog zou trouwen", reageert Sir Sinclair. En over de kwaliteiten van zijn vrouw is hij ook wel te spreken, want ze is immers een voormalig Miss Engeland.

Sir Clive Sinclair en Lady Sinclair trekken samen in een appartement aan Trafalgar Square in Londen met een waarde van zes miljoen euro. Het appartement is eigendom van de computermagnaat.

Computeruitvinder trouwt met ex-stripper
Computeruitvinder trouwt met ex-stripper (Foto: Novum)