Gezocht: Redactieleden voor WK 2010

Over een paar weken is het eindelijk zover! Dan barst in Zuid-Afrika de strijd om het wereldkampioenschap voetbal los! FOK!sport zal jullie in die periode dagelijks van het laatste nieuws op de hoogte brengen.

WK 2010-redacteurs

Om ervoor te zorgen dat we het WK ook daadwerkelijk op de voet kunnen volgen, zijn we op zoek naar jou. Tijdens dit grootse voetbalevenement worden onze berichten dagelijks door tienduizenden mensen bekeken. Ben jij een voetbalfreak, gek van het WK of wil je onze bezoekers informeren over de laatste nieuwtjes uit Zuid-Afrika? Solliciteer dan nu en maak tijdens het WK deel uit van de sportredactie.

WK 2010-verslaggevers

Naast nieuwsjagers zijn we ook nog op zoek naar mensen, die het leuk vinden om een verslag over een wedstrijd te schrijven. Het live volgen van een bepaald duel geniet zeer zeker de voorkeur, maar het is ook mogelijk om je wedstrijdverslag van andere bronnen te herschrijven. Dus ga jij veel WK-wedstrijden volgen? Stuur dan snel een e-mail!

Wat moet ik voor mijn sollicitatie doen?

Stuur een e-mail met je username, motivatie, beschikbaarheid en voor welke richting je solliciteert naar sport@fok.nl o.v.v. Redactielid WK 2010. Misschien mogen we jou voor aanvang van het WK voetbal wel in onze redactie verwelkomen!

Verdiensten?

Helemaal niets! Je komt in een gezellig en zeer enthousiast team terecht. Daarnaast zullen jouw berichten door heel veel mensen worden gelezen, dus nog meer reden om je snel aan te melden!