J-Lo stelt moederschap boven carrière

Jennifer Lopez stelt het moederschap boven haar carrière. De 40-jarige actrice trok zich na de geboorte van haar tweeling enige tijd terug uit de spotlights, maar inmiddels is zij weer aan het werk. Binnenkort draait haar nieuwste film in de bioscopen en ook een nieuw album staat in de planning. Ondanks haar drukke werkschema wil Lopez geen moment missen uit het leven van de 2-jarige Maximilian en Emma.

"Ik wil zo veel mogelijk tijd met ze doorbrengen", zegt Lopez tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Elke ouder zegt altijd tegen me: 'het gaat zo snel!'. En het is echt waar. De afgelopen twee jaar zijn zo snel voorbijgegaan, dus ik wil gewoon zoveel mogelijk bij ze zijn totdat ze 18 jaar oud zijn."

Tijdens de opnamen van haar nieuwste film 'The Back-Up Plan' brachten Maximilian en Emma een bezoekje aan hun moeder op de set. "Ik was aan het werk en alle puzzelstukjes in mijn leven vielen op hun plaats", zegt Lopez. "Het was een moment van ultieme blijdschap, echt een gevoel van volmaaktheid."

Moederschap boven carrière (foto: Novum)