Van Dijk en Mulder langer bij Feyenoord

De doelmannen Rob van Dijk en Erwin Mulder blijven langer bij Feyenoord. De 41-jarige Van Dijk verlengt zijn aflopende contract met een seizoen. Mulder (21) is door de Rotterdammers vastgelegd tot medio 2013.

"Ik zie dit als een blijk van waardering voor mijn prestaties dit seizoen", zegt Van Dijk vandaag op de clubsite van Feyenoord. "Het was een moeilijke keuze, maar als Feyenoord laat blijken graag met je verder te gaan en je zelf nog fit bent, is het mooi om nog een jaar door te gaan", aldus de routinier.

Ook Mulder, die de afgelopen weken onder de Rotterdamse lat staat, is blij met de nieuwe overeenkomst. "De besprekingen waren al gestart voordat ik in het elftal kwam. Dat geeft aan dat de club op basis van de trainingen ook al tevreden was. Dat ik het nu ook in wedstrijden laat zien, geeft Feyenoord alleen maar meer zekerheid."

Van Dijk verdedigde eerder het doel van RKC Waalwijk, PSV, De Graafschap en sc Heerenveen. Mulder is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij debuteerde eind 2007 in de hoofdmacht, waarna hij werd uitgeleend aan Excelsior. Afgelopen zomer keerde hij terug in de Kuip.