Nieuwe beschuldigingen tegen Steven Seagal

Steven Seagal is opnieuw aangeklaagd wegens onzedelijke betastingen. Ditmaal hebben twee vrouwen zich bij de rechter gemeld. Eerder deze maand was het ex-werkneemster Kayden Nguyen die een rechtszaak aanspande wegens aanranding.

De advocaat van Seagal trekt ook de aantijgingen van deze twee dames in twijfel. "Mijn cliënt kent deze vrouwen helemaal niet, hij heeft nagekeken of zij ooit voor hem hebben gewerkt en daar kan hij totaal geen bewijs van vinden", vertelt hij tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Daarnaast verdenkt hij de advocaat van de 23-jarige Kayden Nguyen ervan de vrouwen te hebben opgehitst. "De beschuldigingen komen duidelijk voort uit pogingen van de advocaat van Nguyen om haar aanklacht sterker te maken", zegt hij.

Een van de nieuwe klagers beweert volgens TMZ dat de 58-jarige Seagal haar borsten heeft betast, zoals een dokter dat zou doen, op zoek naar bobbeltjes. Ook zou hij zijn hand in haar broek hebben gestoken, 'om even te kijken hoe dat voelde'. De vrouw zegt dat ze schreeuwde en huilde, totdat Seagal haar liet gaan.

Steven Seagal
Steven Seagal (Foto: Novum)