Grosjean richt zich op 2011

Romain Grosjean richt zich volledig op een stoeltje in de Formule 1 voor het volgende seizoen, nadat hij zijn plaats voor 2010 bij Renault eerder dit jaar verloor. Grosjean verving vorig jaar Nelson Piquet Jr. vanwege tegenvallende resultaten. De Fransman liet echter geen al te beste indruk achter bij het geplaagde Renault-team. Zijn beste prestatie was de dertiende plaats tijdens de Grand Prix van Brazilië, maar zal door velen eerder herinnerd worden door zijn botsing met Jenson Button in België of zijn spin in bocht 17 op Singapore.

Toch ziet de Fransman nog kansen: "Ik was op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Met alle problemen binnen het team was het niet makkelijk om goed te presteren. Ze wilden direct korte metten maken met hun verleden. Ik wil terugkeren in 2011 en mijn hoop is nog niet vergaan. Als ik naar de resultaten van Fernando Alonso kijk, mijn teamgenoot vorig seizoen, dan denk ik dat ik een plaats op de startopstelling verdien. Ik was zeker niet de langzaamste op de grid."

"Ik heb nog steeds contact met Eric Boullier en we respecteren elkaar en overleggen op professioneel niveau. Zodra de Formule 1 Europa weer aan doet zal ik het team bezoeken om meer contacten bij andere teams te leggen om te kijken of er mogelijkheden zijn."