Bekende vijanden in Batman: Arkham Asylum 2

Twitter, soms wel handig door onhandige mensen die altijd maar iets interessants te melden willen hebben. Gameontwikkelaars kunnen zo in ieder geval niets meer geheim houden. Zo ook bij actrice Stana Katic. Ze vond het blijkbaar nodig om in een tweet te melden dat ze de stem deed van een van de personages in Batman: Arkham Asylum 2.

Ze meldde dat ze de dochter van Ra's al Ghul heeft ingesproken; Talia al Ghul. Ra's al Ghul met het eeuwige leven heeft meest recentelijk zijn opwachting als vijand gemaakt in de film Batman Begins. Talia al Ghul krijgt in deze film ook een korte vermelding, maar komt verder niet in beeld. De tweet is nu weggehaald, maar ja, Google cache houdt zoiets ook nog vast. Ze zal wel een telefoontje hebben gehad van Rocksteady, de ontwikkelaar, dat dat nou net niet de bedoeling was.

Maar Rocksteady is nog niet klaar met stemacteurs een tik op de vingers te geven. Maurice LaMarche vertelt doodleuk in een podcast dat werken aan videogames hard werken is. Hij heeft er al een paar gedaan en gaat binnenkort de stem van Mr. Freeze doen voor Arkham Asyleum 2. In het eerste deel zagen we Mr. Freeze al in zijn koelcel, en werd hij genoemd in een van de raadsels van Edward Nigma, ook wel bekend als The Riddler.

En als Rocksteady dan toch bezig is met acteurs een les geheimhouding te geven: Kevin Conroy flapt er uit dat hij Two-Face een stem (of twee?) heeft gegeven. De hints waren al in de trailer te zien, maar met deze opmerking weten we dat dus zeker. Volgens hem wordt het spel erg donker in sfeer en zullen er vrij veel bekende vijanden hun opwachting maken.