McClaren heeft vertrouwen in de spelers

FC Twente heeft over twee weken, tijdens de uitwedstrijd tegen NAC Breda, alles in eigen hand. De Tukkers wonnen vandaag met 2-0 bij Feyenoord en hebben in de laatste speelronde aan een zege genoeg om de eerste landstitel veilig te stellen.

"We hebben Europees voetbal, we staan in de Champions League, het kan alleen nog maar mooier worden," liet Steve McClaren, trainer van FC Twente, in een reactie weten. "Dat we ervoor gaan is duidelijk. Ik heb vertrouwen in deze spelers."

Voorafgaand aan het duel met Feyenoord was McClaren nog niet zeker van zijn zaak. "Ik was een beetje zenuwachtig. Bij AZ hebben we de afgelopen week verloren en kregen we voor de wedstrijd met een incident te maken. Gelukkig hebben de spelers alles van zich afgezet. Ze hebben het vandaag heel goed gedaan."

Al snel concludeerde de trainer van FC Twente dat zijn ploeg zou gaan winnen. "Althans, in elk geval dat we beter waren. Al snel kregen we de controle over de wedstrijd. Dat hebben we om weten te zetten in kansen en vervolgens in de doelpunten. Ik ben tevreden. Nu nog de laatste wedstrijd. Ik geloof er in."