Kalezic twijfelt over toekomst bij De Graafschap

Het is nog maar de vraag of Darije Kalezic volgend seizoen trainer van De Graafschap is. Volgens ingewijden heeft de trainer van de Superboeren, die vorige week naar de Eredivisie promoveerden, een 'schandalig' aanbod van de club gekregen.

"De aanbieding is niet zodanig dat we onze samenwerking voortzetten", is het enige wat Kalezic er over kwijt wil. Daarnaast kreeg de oefenmeester ook de vraag voorgeschoteld of hij respect en waadering mist. "Dat is de goede vraag, maar de voorzitter heeft wel steeds respect getoond voor de prestaties."

Leen Looyen, technisch directeur van De Graafschap, liet weten dat het woord nu aan Kalezic is. De verwachting is dat op korte termijn duidelijkheid wordt gegeven. De Bosnische trainer weet in elk geval wat hij wil: "Mijn intentie is langer te blijven. We zullen binnenkort om tafel gaan met mijn zaakwaarnemer Rodger Linse. Niet alleen de aanbieding is van belang. Het gaat ook om visie voor de komende jaren en de mogelijkheden van de club die voor mij belangrijk zijn."