NAC Breda maakt zich op voor titel Twente

Nu de kans steeds aannemelijker gaat worden dat NAC Breda een grote rol gaat spelen in het kampioenschap van FC Twente begint de Bredase club alvast met de organisatie. Gisteren heeft er een eerste overleg plaatsgevonden tussen NAC en FC Twente.

De 750 beschikbare kaarten voor de bezoekers zullen ruim onvoldoende zijn. De kans is daarom aanwezig dat de bezoekers zich tussen het thuispubliek gaan begeven en dat is onwenselijk volgens NAC. "Het is vaak geen probleem dat ze er zitten, maar sommige uitfans weten niet goed om te gaan met de gastvrijheid en wekken het nodige irritatie bij het thuispubliek dat er omheen zit. Blij zijn dat je club scoort moet kunnen en hoort erbij, maar doelbewuste provocaties is iets waarop we niet zitten te wachten," aldus een woordvoerder van de Bredase ploeg.

De club uit Breda kondigt extra maatregelen aan en zal bij de toegangspoorten strenger gaan controleren op kaarten en identiteit. Mocht er misbruik worden geconstateerd dan volgt er een landelijk stadionverbod van 1,5 jaar. Hiervoor geldt dat én de bezoeker en degene van wie de kaat afkomstig is deze straf zullen krijgen.

 

Submitter:  Bron: FOK! / derat.nl;