Been houdt rekening met vertrek Vlaar

Ron Vlaar is sinds zijn rentree bezig aan een prima seizoen bij Feyenoord. De centrale verdediger staat inmiddels in de belangstelling van Werder Bremen. Coach Mario Been houdt om die reden rekening met een vertrek van de international.

Voor Feyenoord-trainer Mario Been zou een vertrek van de stabiele Vlaar zeer ongewenst zijn. "Toch kan ik me wel voorstellen dat het gaat gebeuren", reageerde de oefenmeester in De Telegraaf.

"Het zou ongelooflijk jammer zijn als deze groep uit elkaar zou vallen", vervolgt Been. "Maar dat is nu eenmaal de realiteit hier, we hebben een schuld van bijna veertig miljoen euro."

Een vertrek van de centrale verdediger zou volgens Been wel eens kunnen leiden tot een sneeuwbaleffect. Het is nog maar de vraag of Giovanni van Bronckhorst zal blijven in Rotterdam-Zuid. Hij gaf eerder te kennen dat af te laten hangen van de sterkte van Feyenoord.

Over Denny Landzaat, die veel in wil leveren om nog bij Feyenoord te mogen blijven, is Been zeer te spreken. "k ben erg tevreden over hem. Denny is een op en top prof en is een geweldige jongen in de groep."