Verzameleditie Kharkov 1943 bevat hakenkruis

Een documentaire behorend bij de Achtung Panzer: Kharkov 1943 - Collector's Edition wordt geleverd op een dvd met daarop een Duitse vlag en een hakenkruis. Deze controversiële uitvoering zal niet in Duitsland te krijgen zijn, laat uitgever Mamba Games weten.

Jason Codd, PR-manager bij Mamba Games, stelt dat de verzameleditie voor de Duitse markt er totaal anders uit zal zien. "De Duitse versie zal geen hakenkruis bevatten. Het is enkel voor Engels sprekende territoria", laat Codd weten. Of Mamba Games de afbeelding gebruikt om te shockeren is niet duidelijk.

Mamba Games komt in mei met Achtung Panzer: Kharkov 1943 - Collector's Edition. Deze verzameleditie van de tanksimulatie wordt geleverd met een A2-formaat poster en een documentaire over de productie van Duitse Panzertanks in de periode van 1914 tot 1945.

Achtung Panzer: Kharkov 1943 speelt zich af in de periode van 2 februari en 3 maart 1943. Gedurende deze tijd vocht het Duitse leger tegen de Sovjets. De inzet van deze strijd was het strategisch gelegen Kharkov. Dit zou dan ook een belangrijke strijd zijn voor de Russen. Uiteindelijk was de strijd om Kharkov de laatste overwinning die de Duitsers wisten te behalen richting het oosten.

Verzameleditie 'Kharkov 1943' bevat hakenkruis

Submitter:  Bron: Novum