FOK!: FC Barcelona wint Champions League

Afgelopen week werden in het kader van de Champions League de kwartfinales (returns) gespeeld. Uiteindelijk drongen FC Barcelona, Bayern München, Internazionale en Olympique Lyon door tot de halve eindstrijd.

FOK!sport was benieuwd naar de mening van de user en wilde weten welke ploeg de Champions League op zijn naam zou schrijven. 439 FOK!kers brachten hun stem uit, waarna we konden concluderen dat FC Barcelona de grootste kanshebber is. De Catalaanse formatie kreeg maar liefst 72,9% van de stemmen.

"Ik geef Barca de grootste kans, maar goed, er kan natuurlijk alles gebeuren", schreef Yi-Long in een reactie. "Wellicht verrast Inter tegen Barca, want Mourinho is en blijft een topcoach en dan heb je dus Inter in de finale tegen Bayern of Lyon."

Volgens WeebI maakt de rest alleen nog een kans op de eindzege bij een blessure van Lionel Messi. De kleine Argentijn baarde afgelopen dinsdag opzien door in het duel met Arsenal (4-0) alle vier de treffers voor zijn rekening te nemen.

Niet iedereen gaf FC Barcelona de meeste kans, zo ook DuTank. "Bayern of Inter. Moet gewoon Nederlands succes zijn", liet hij weten.

Wil je alle resultaten van de poll over de winnaar van de Champions League zien? Kijk dan hier!