Terror Jaap loost mest bij Albert Verlinde

Volgens de gemeente Vught en de Brabantse politie heeft Terror Jaap woensdagochtend mest geloosd bij de woning van Albert Verlinde. De winnaar van De Gouden Kooi zou uitgedaagd zijn door tv-presentator Robert Jensen.

Milieuambtenaren en agenten die ter plaatse zijn geweest, verklaren dat Terror Jaap zich vergezeld van een cameraploeg en een productieleider bij de woning van de showbizzjournalist bevond. Over het lozen van mest zou echter geen afspraak gemaakt zijn. Het is niet duidelijk wie het stinkende goedje uiteindelijk heeft gedumpt en of er opzet in het spel was.

De gemeente onderzoekt of er milieuschade is ontstaan doordat de mest met behulp van tuinslangen in het riool is gespoten. Een woordvoerder meldt dat alle kosten op de daders verhaald zullen worden.

Verlinde en zijn partner waren tijdens het incident niet thuis. Volgens partner Onno Hoes wilde Terror Jaap 's ochtends vroeg iets met Verlinde uitpraten en stond hij daarom met een ontbijtje op de stoep. De showbizzjournalist had hier echter geen trek in. Hoes verklaarde niets te weten van wat er zich bij de woning heeft afgespeeld nadat hij en Verlinde van huis vertrokken waren.

Praat ook op ons forum mee over deze actie.