Kleuterjuf eist excuses van Tiger Woods

De vroegere kleuterjuf van Tiger Woods eist persoonlijke en openbare excuses van de golfer. De vrouw zegt dat Woods een leugenaar is en haar en de school een slechte naam heeft gegeven. De juf gaf vrijdag een persconferentie die te zien was op de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Woods, die de afgelopen tijd vaker zijn excuses aanbood dan balletjes sloeg, vertelde in 2005 op zijn eerste schooldag te zijn mishandeld vanwege zijn huidskleur. De golfer zou zijn vastgebonden aan boom en zijn beklad met verf. "De juf greep niet in", vertelde hij in interviews.

"Als Tiger echt een twaalfstappenplan volgt voor zijn sexverslaving, moet hij zijn excuses aanbieden aan iedereen die hij pijn heeft gedaan. En dus ook aan mij", zegt de kleuterjuf nu. "Ik heb altijd om hem gegeven, net als om alle andere leerlingen. Ik hoop dat hij zich aantrekt wat hij mij heeft aangedaan."

De juf liet eerder al weten dat het incident volgens haar nooit gebeurd was. In de persconferentie benadrukt ze dat nog eens. "Ik vraag Tiger om een persoonlijk en een openbaar excuus om dingen recht te zetten en mijn hoofd tot rust te laten komen", zegt de voormalige kleuterjuf.