Hamilton: "We hebben stap vooruit gezet"

Volgens Lewis Hamilton lijkt het er op dat McLaren ten opzichte van de Grand Prix van Australië weer een stap vooruit heeft gezet. De Brit was vandaag de snelste man in de vrije trainingen in Sepang, maar waarschuwt dat de trainingen in Maleisië nog geen kwalificatie en race zijn.

"Geen slechte dag. Het voelt goed in de auto. Waarschijnlijk het beste gevoel dat ik op dit circuit heb gehad. Het lijkt erop dat we snel zijn," zei Hamilton na afloop van de eerste vrije trainingen. "Ik weet niet of we nu dichter bij Ferrari en Red Bull zitten. En onze kwalificatiesnelheid was niet denderend in de afgelopen twee races. Maar ik merk zeker dat we weer een stapje vooruit hebben gezet."

Teamgenoot en winnaar van de Australische Grand Prix Jenson Button heeft de set-up van de auto nog zeker niet voor elkaar. "Ik worstelde echt met de balans en heb nog geen afstelling gevonden waar ik tevreden mee ben. Aan het einde van de training werd het beter, maar er is nog een lange weg te gaan. Dat wordt een lange nacht."