Miley Cyrus als de dood voor kinderen

Miley Cyrus vindt kinderen behoorlijk eng. De actrice ziet het best zitten om over tien jaar getrouwd te zijn, maar kinderen passen absoluut niet in het plaatje. Cyrus, bekend van de kinderserie 'Hannah Montana', hoopt dat ze op haar 27e nog steeds films maakt. Dat vertelt ze aan het Britse persbureau Reuters.

De 17-jarige actrice speelt haar eerste grote filmrol in 'The Last Song'. Vanaf 15 april zijn haar acteerkunsten op het witte doek te bewonderen in Nederland. Op de set leerde ze haar huidige vriend Liam Hemsworth kennen. Met hem nam ze naar eigen zeggen het leukste stukje uit de film op.

De actrice voelde zich dankzij schrijver Nicholas Sparks erg vertrouwd op de set. "Hij vroeg me welke naam ik mooi zou vinden voor mijn personage. Ik koos voor Ronnie, omdat die naam me deed denken aan mijn grootvader Ronald." Er waren zeeschildpadden op de set, omdat Miley van dieren houdt. Ook was er een piano aanwezig, zodat het jonge tieneridool muziek kon maken.

Ondanks dat ze nog jong is, hoopt Miley dat ze een goed rolmodel is voor haar fans. "Ik wil niet iemand zijn die zegt wat goed is en wat fout. Ik wil geen perfect voorbeeld zijn. Dat zou oneerlijk zijn, omdat ik nog geen tijd heb gehad om dat zelf uit te vinden."

Miley Cyrus: 'Kinderen passen niet in dit plaatje' (foto: Novum)