Bone Thugs-rapper opgepakt tijdens concert

Flesh-n-Bone, bekend van de hiphopformatie Bone Thugs-n-Harmony, is tijdens een concert opgepakt. De 36-jarige Flesh, die eigenlijk Stanley Howse heet, zou zijn moeder met een pistool op haar hoofd hebben geslagen. Het incident vond plaats in 1998.

Tijdens het optreden in Cleveland, de thuisstad van de rapgroep, kreeg Flesh-n-Bone de politiemensen die hem stonden op te wachten in het oog. Hij nodigde het publiek uit op het podium en probeerde er in de drukte stiekem vandoor te gaan. De agenten gingen hem achterna en vatten hem backstage in de kraag. Het is niet bekend waarom de rapper nu pas is aangehouden.

Bone Thugs-n-Harmony is momenteel bezig met een reünietournee. Het is voor het eerst sinds jaren dat Flesh weer meedoet met zijn maatjes Krayzie, Layzie, Wish en Bizzy. Hij kwam in 2008 vrij nadat hij acht jaar cel had uitgezeten vanwege bedreiging met een machinegeweer.

Het nieuwe album van Bone Thugs-n-Harmony, 'Uni5: The world's enemy', moet binnenkort uitkomen. In Nederland is de groep vooral bekend van de hit 'Crossroads' uit 1995.

Flesh opgepakt tijdens concert (foto: Novum)