Naam nieuwe Call of Duty gelekt

De volgende game in de Call of Duty-reeks zou Call of Duty: Black Ops heten. Diverse bronnen op het internet schrijven dat dit te lezen viel op de site Tek-9. Deze website heeft alle informatie alweer verwijderd.

Call of Duty: Black Ops zou in november van dit jaar uit moeten komen. Het nieuwe actiespektakel speelt zich af in de periode tussen de Tweede Wereldoorlog en de dag van vandaag.

Anonieme bronnen binnen de organisatie van uitgever Activision zouden tegenover Tek-9 hebben gesteld dat er missies zijn die te maken hebben met de Koude Oorlog en de oorlog in Vietnam. Daarnaast zullen spelers onder andere strijden in Zuid-Amerika en op het communistische eiland Cuba.

De titel van Call of Duty: Black Ops zou worden verklaard doordat de speler onder andere als lid van de Britse Special Air Service (SAS) speciale missies moet uitvoeren.

Andere punten die volgens Tek-9 bevestigd zouden zijn, is de toevoeging van de zombie-modus waarin spelers vele zombies af moeten knallen. Daarnaast zal de schietgame ondersteuning bieden aan 'dedicated servers' waardoor spelers hun eigen online potjes kunnen opzetten.

Uitgever Activision heeft nog niets bevestigd.

Naam nieuwe 'Call of Duty' gelekt
Naam nieuwe 'Call of Duty' gelekt

Submitter:  Bron: Novum