Virgin heeft finishvlag nog niet gezien

Na twee raceweekenden is Virgin Racing het enige team dat de finishvlag nog niet heeft mogen zien zwaaien. Door een hydraulisch probleem wist Lucas di Grassi de eindstreep niet te bereiken en teamgenoot Timo Glock moest het bijltje erbij neergooien door een probleem met de ophanging. Glock wist wel Michael Schumacheer voorbij te stevenen op de baan.

Glock vertelt: "De start van de race was wel goed en ik had het best wel naar mijn zin toen ik in gevecht was met Michael. De auto voelde redelijk goed in zowel de natte als droge omstandigheden. Het was dan ook jammer dat ik vijftien rondes voor het einde van de race merkte dat er iets mis was met de auto. Het bleek dat er een onderdeel los zat, waardoor de ophanging erg bewoog. Als we daar geen last van hadden gehad, hadden we kunnen finishen. We hebben progressie geboekt, maar we hebben nog veel werk te verrichten."

Di grassi baalt van de situatie, maar vindt wel dat het team een groei doormaakt: "Aan het begin van de race ging het prima dus het is jammer dat we na 26 ronden weer last van een hydraulisch probleem kregen. We zullen het zeker weten op te lossen voor de race. Mensen zien het misschien niet, maar we gaan met kleine stapjes vooruit. We werken hard om onze situatie te verbeteren en ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken."