Vorm over interesse Bayern: "Kunnen altijd praten"

Michel Vorm maakt dit seizoen een sterke indruk bij FC Utrecht. De derde doelman van Oranje kreeg dit seizoen pas zesentwintig tegendoelpunten in de Eredivisie. Vorm wist gisteren tegen RKC Waalwijk voor de zeventiende keer de nul te houden (2-0). De goede prestaties leidden tot interesse van FC Twente en Bayern München volgens RTV Utrecht.

"Ik heb het ook gelezen, ja", liet Vorm na afloop van de thuiswedstrijd tegen RKC weten tegenover ELF Voetbal. De goalie behaalde daarin een clubrecord door zijn doel schoon te houden. "Het zijn mooie clubs, maar het is voor mij nu niet aan de orde. Ik en mijn zaakwaarnemer hebben niks van ze gehoord."

"Hoe het kan dat die clubs met mij in verband worden gebracht? FC Utrecht en ik doen het nu goed, dan komen er al snel geruchten", aldus Vorm. De keeper tekende eerder bij in Utrecht. Maar hij staat niet onwelwillend tegenover een vertrek bij de formatie van Ton du Chatinier.

"Ik heb hier onlangs bijgetekend tot 2012, wil met de club omhoog. Maar als er een mooie club voorbij komt, kunnen we altijd over een transfer praten", laat Vorm weten. Mede door de goede vorm van de sluitpost bezet Utrecht op dit moment de zesde plaats in de Eredivisie.