Xbox 360 releaselijst uitgelekt

Een releaselijst voor Xbox 360-games is op het wereldwijde net terecht gekomen, die wat interessante nieuwe games en data noemt. Zo hebben Fallout: New Vegas en DJ Hero 2 al een datum gekregen.

VG247 heeft de hand weten te leggen op deze lijst, en pikt daar een aantal interessante dingen uit. Zo zou Call of Duty 7, die volgens berichten in Vietnam zou afspelen, in oktober uit moeten komen. DJ Hero 2, die aanvankelijk niet eens is aangekondigd, komt in diezelfde maand uit, net als Fallout: New Vegas. Een opvallend nieuwe titel staat er ook tussen: James Bond Racing, die volgens het schema eveneens in oktober zou moeten komen.

Niet alles is echter even nauwkeurig. Dit soort releasedata moet altijd met een korrel (of een zelfs een zak) zout worden genomen, en Mafia 2's vermeende releasedatum is daar bewijs van; volgens de lijst zou hij in mei uit moeten zijn, maar we weten allemaal dat het nu augustus is. Max Payne 3 maakt het helemaal bont: de game wordt genoemd met een vermeende release van mei 2009; Volgens onze laatste berichtgeving - het is heel stil rondom de game - zou het toch ergens in augustus 2010 moeten zijn. Daarnaast zou Crysis 2 volgens de lijst in september komen, wat niet overeenkomt met de voorspelling dat deze game tussen october en december zou moeten arriveren.

Genoeg reden om aan te nemen dat het geruchten zijn, maar de meeste games vallen vroeger uit dan verwacht. Niet dat wij daar een probleem mee hebben...

360 releaselijst1360 releaselijst2360 releaselijst3