Blizzcon 2010 krijgt een datum

Blizzard wil hun terugkerend evenement natuurlijk ook dit jaar weer organiseren. Blizzcon 2010 zal in het Convention Center in Anaheim gehouden worden. Dit jaar zul je je vliegtuigticket rond 22 en 23 oktober moeten boeken.

Tijdens eerder Blizzcons werden er vaak nieuwe spellen aangekondigd, interviews met ontwikkelaars en ontwerpers gehouden en natuurlijk waren de laatste betaversies speelbaar. Zo was er vorig jaar de aankondiging van World of Warcraft: Cataclysm, werd de monk uit Diablo III voorgesteld en kon men voor het eerst Starcraft 2 spelen.

"BlizzCon biedt ons een geweldige kans om onze spelers te ontmoeten en ons enthousiasme te delen voor spellen met een van de meest gepassioneerde communities in de wereld", aldus Blizzard CEO Mike Morhaime in het persbericht. "We kijken uit naar een nieuwe, geweldige show gevuld met entertainment, competities en de meest recente informatie over Blizzard Entertainment games".

De tickets voor de conventie zullen later te koop zijn. De vorige jaren gingen ze als warme broodjes over de toonbank, dus als je er heen wilt zul je erg snel moeten zijn.

Blizzard Entertainment