Uitslag Feyenoord - FC Twente

Vandaag en morgen staan de halve finale's op het programma van de KNVB Beker. Vanavond nam Feyenoord het op in de eigen Kuip tegen FC Twente. Ajax moet het morgen opnemen tegen Go Ahead Eagles.

Feyenoord heeft zich 'verrassend' weten te plaatsen voor de finale van het KNVB Bekertoernooi. De Rotterdammers versloegen in de eigen kuip FC Twente met 2-1. Twente was in de eerste helft oppermachtig en op slag van rust wisten de Tukkers op voorsprong te komen door een treffer van Bryan Ruiz.

Na de rust stond er een totaal ander Feyenoord in het veld. Leek het in de eerste helft nog een makkelijke overwinning voor het elftal van Steve McClaren te worden in de tweede helft ging het echter totaal anders. Mario Been besloot in de rust de ploeg wat anders neer te zetten en dat had een kleine tien minuten na de thee al resultaat. Aanvoerder Giovanni van Bronckhorst wist namelijk de gelijkmaker binnen te schieten. Dat Roy Makaay de winnende treffer binnenschoot zal Makaay goed doen nadat hij eerder deze week veel kritiek van zijn oefenmeester te verduren kreeg.