Demouge wil niet denken aan Jupiler League

Frank Demouge strijdt met Willem II momenteel tegen degradatie. De aanvaller ziet het helemaal niet zitten om volgend seizoen een niveau lager te acteren.

Eerder in zijn voetballoopbaan stond de spits al onder contract bij FC Eindhoven en FC Den Bosch, beide momenteel uitkomend in de Jupiler League. Mochten de Tilburgers degraderen, dan komt de aanvallend ingestelde speler echter niet zomaar weg bij zijn huidige werkgever.

"Ik heb vorig jaar met mijn volle verstand mijn contract verlengd tot medio 2012, dus dan ga ik niet zeuren. Er zitten ook geen clausules in mijn contract", aldus Demouge tegenover Voetbal International.

"Hierdoor is de kans inderdaad aanwezig dat ik bij degradatie niet weg kan. Natuurlijk moet ik niet aan de eerste divisie denken. Daar wil ik nooit meer spelen. Als mijn contract hier afloopt ben ik dertig."

Dat Willem II de komende jaren geen rol van betekenis zal spelen, is volgens Demouge vrij duidelijk. "Er moet hier nog heel veel gebeuren, wil de club een stabiele middenmoter worden. Er lopen veel contracten af, dus ik zal een hoop nieuwe gezichten om me heen krijgen", besloot de aanvaller.