'Men in Black III' nog onzeker

Het is toch nog niet zeker of er binnenkort een derde 'Men in Black'-film zal komen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat het derde deel in deze serie nog dit jaar opgenomen zou worden. Hoofdrolspeler Will Smith lijkt nu echter te twijfelen tussen 'MIB III' en een andere film. De populaire steracteur zou wellicht de voorkeur geven aan het fantasydrama 'The City That Sailed' ten koste van een derde Men in Black. Dit meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

'The City That Sailed' is een film die Will Smith persoonlijk aan het hart gaat. De film is ondergebracht bij zijn eigen productiemaatschappij Overbrook Films. Het verhaal vertelt over een goochelaar die rondkomt als straatartiest op de straten van New York. Zijn dochter woont in Londen maar zij bezit magische kaarsen die haar wensen doen uitkomen. Als zij wenst om dichter bij haar vader te zijn, breekt New York als een eiland van Amerika af en drijft het naar Engeland. Het verhaal is geschreven door Andrew Niccol.

Als Will liever aan de slag gaat met 'The City That Sailed' betekent dat nog niet automatisch dat 'Men in Black III' van de baan is. Waarschijnlijk zal de film gewoon een jaartje later opgenomen worden. Naast Will keert ook Tommy Lee Jones terug in deze blockbuster. Daarnaast zal het MIB-duo vermoedelijk gezelschap krijgen van acteur Josh Brolin.

'Men in Black III' nog onzeker
'Men in Black III' nog onzeker (Foto: Novum)