SEGA wil vervolg op Bayonetta

Eerder deze week kwam SEGA met de mededeling dat ze vinden dat ze als bedrijf beter games moeten maken. Voor de Playstation 3 en de Xbox 360 zouden te weinig goede games van deze developer krijgen. Toch zullen fans van Bayonetta het daar niet mee eens zijn, deze game mag dan wel alleen door SEGA uitgegeven zijn, toch was het kritisch en commercieel een groot succes. Niet vreemd dat SEGA er over nadenkt om een vervolg op de game te maken.

In een interview met de website computerandvideogames laat Mike Hayes, directeur van SEGA West, weten dat ze de huidige game line-up een warm hart toedragen.

"We willen onze voornaamste games perfectioneren. We hebben nu onze shooter in de vorm van Aliens vs. Predator, Alpha Protocol als RPG en Bayonetta is onze actie-titel. Deze games moeten elk hun eigen game-serie krijgen."

Met deze titels ziet Hayes de toekomst rooskleurig in. "We kunnen vervolgen op deze games maken en als Vanquish ook een hit wordt, hebben we samen met Football Manager en Virtua Tennis voor het eerst in een lange tijd een breed portfolio."

Sega wil vervolg op 'Bayonetta'
Sega wil vervolg op 'Bayonetta' (Foto: Novum)