Video bizarre crash vrijgegeven

De politie van het Engelse graafschap West Yorkshire heeft het onderzoek heropend naar een bizar ongeval. Er zijn namelijk videobeelden opgedoken waarop is te zien hoe een vrachtwagen met een snelheid van honderd kilometer per uur een blauwe Renault Clio ramt. In plaats van te stoppen, rijdt de chauffeur door, terwijl het autootje haaks op zijn voorbumper blijft hangen.

Het filmpje is gemaakt door een inzittende van een andere auto. De beelden, een blauw autootje dat wordt meegesleurd terwijl de vonken er vanaf vliegen, mogen gerust opmerkelijk worden genoemd. 

Arclid Transport, het bedrijf waar de vrachtwagenchauffeur werkzaam is, heeft bevestigd dat het filmpje echt is. Het transportbedrijf heeft ook verklaard dat de vrouw zonder kleerscheuren uit het wrak is gestapt.

Ondanks dat het ongeluk al van enige tijd geleden dateert en het onderzoek al was afgesloten, heeft de politie het onderzoek nu weer heropend. "We hebben de zaak vandaag overgedragen aan het botsingonderzoeksteam. De onderzoeken zijn nu volop gaande", laat een woordvoerder van de politie weten.

Het ongeluk heeft plaatsgehad op de Britse snelweg A1(M). Hoe de Clio daar ineens terechtkwam en de trucker de auto niet opmerkte, blijft voorlopig een mysterie.

Het bewuste filmpje van het bizarre incident