Man dwingt tienermeisje penis te signeren

In de stad Scranton, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, is een vreemde aanrander actief. De viezerik lokt meisjes en vrouwen in zijn busje, en dwingt ze later om hun handtekening achter te laten op zijn jongeheer.

Het laatste incident dateert van vorige week donderdag. Een zestienjarig meisje liep buiten op straat toen een rood busje bij haar stopte. De man stelde zich voor als 'Tony' en nodigde haar uit om plaats te nemen in zijn auto.

Vervolgens reed Tony het busje naar een parkeerplaats waarna ze samen achterin het busje gingen zitten. De man vertelde het meisje dat zij zijn geslacht moest signeren, hetgeen zij ook deed. Tony deed zijn gulp weer dicht en zette het meisje bij haar huis af.

De bizarre aanranding is geen uniek incident. In juli vorig jaar was er een man in een goudkleurig busje actief, die een vrouw aanrandde toen hij haar zogenaamd de weg wilde vragen. Ook zij werd gedwongen haar handtekening achter te laten op zijn fallus, maar de vrouw weigerde resoluut. De politie is naarstig op zoek naar de aanrander, en hoopt dat de vrijgegeven compositietekening tot een snelle aanhouding leidt.