Vrouw ligt 2 maanden dood onder hotelbed

Een moeder van vijf kinderen, die als vermist werd opgegeven nadat zij haar kinderen niet van school had gehaald, is na twee maanden dood gevonden in een hotel in Memphis. De vrouw lag onder het matras van een hotelbed waar zij met haar vriend en kinderen een kamer had gehuurd. 

Nadat de vrouw officieel als vermist was opgegeven, werd de hotelkamer leeggehaald en opnieuw verhuurd. Het lichaam werd gevonden nadat nieuwe gasten hadden geklaagd over stank in de kamer.

Het lijk kon zo lang onopgemerkt blijven, omdat het bed bestaat uit een metalen frame dat doorloopt tot op de vloer. De boxspring zit in het frame en het matras sluit het geheel af. De precieze oorzaak van de dood van de vrouw is nog niet bekend, maar het vermoeden bestaat dat zij vermoord is door haar vriend.

Een medewerker van de politie zei over de bizarre vondst: "Ik werk al heel lang op de afdeling moordzaken en directeur Godwin zei dat hij in 37 jaar nog nooit zoiets had meegemaakt. Het is vreemder dan fictie." Het onderzoek naar de moord is in volle gang.

 

 

Hier is te zien hoe het bed in elkaar zit