Gemeenteraad verbiedt echtpaar 's nachts te neuken

Alan (50) en Fiona (43) Hay uit het Schotse Penicuik zijn boos. De gemeenteraad heeft een van hun twee grootste hobby's verboden. Het echtpaar mag namelijk tussen tien uur 's avonds en zeven uur 's ochtends niet de liefde met elkaar bedrijven.

"TV kijken en vrijen zijn onze enige luxe", klaagt het stel. Daarbij heeft men weinig last van hun vrijpartijen. Aangezien Alan astma heeft, houdt hij het na vijf minuten op en neer al voor gezien. 

Het verbod volgt op een klacht van een buurjongetje. Hij was naar zijn meester gegaan om te vertellen dat hij zijn onderburen twee keer in de week van bil hoorde gaan. De leraar ging vervolgens naar de gemeenteraad waarop het balletje ging rollen.

"Er kwam een ambtenaar van bouw- en woningtoezicht bij ons thuis om ons te waarschuwen. Als we nogmaals tussen 22.00 uur en 7.00 uur seks hebben en er komen klachten over, dan worden we voor de rechter gesleept. Het is belachelijk, we schreeuwen nooit en hebben nooit lang seks."

"Het is verschrikkelijk dat man en vrouw alleen op gezette tijden de liefde mogen bedrijven." Het stel beweert slechts tweemaal in de week seks te hebben, op zaterdag- en maandagavond. "We zijn beide aan huis gebonden. We kijken tot tien uur 's avonds tv en gaan dan naar bed. Soms draait het dan uit op een vrijpartij, maar dat is er nu dus helaas niet meer bij."