Alberto Stegeman bedankt FOK!kers met e-mail

Om hun waardering en respect uit te spreken over de grootse reporter van Nederland, heeft een groepje van zijn grootste fans op FOK! een tekening voor Alberto Stegeman gemaakt. FOK!ker sinterklaaskapoentje vond deze tekening zo mooi, dat hij er een kaart van heeft laten maken en deze naar Stegeman heeft gestuurd. Vervolgens mailde 9611Niels erachteraan of de verslaggever de kaart al had ontvangen.

Stegeman waardeert deze blijk van waardering enorm, en heeft zijn grootste fan zelfs een mail teruggestuurd. "Hi Niels, beste Fokkers ;-)", begint hij zijn dankbetuiging. "Ik heb 't kaartje gekregen, super grappig en natuurlijk heel attent! Goed om te merken dat wij met het programma vaste volgers hebben. Dat dit kan in Nederland..."

Hij besluit zijn e-mail met 'Tot zondag, half tien!, Alberto'. Hiermee refereert hij uiteraard aan zijn populaire programma 'Undercover in Nederland'. Dit programma is vanavond om half tien weer te zien op SBS6. Natuurlijk zit heel KLB dan weer voor de buis, om mee te praten in de vele 'Wegmisbruikers en Undercover in Nederland'-topics in subforum Klaagbaak (KLB).

Kaart aan Stegeman
Het bewuste topic is inmiddels verwijderd, de originele e-mail vind je hier