Afellay: "Heel mooi gebaar van supporters"

PSV werkte vandaag voor de laatste training in aanloop naar de topper tegen Ajax af. De supporters van de Eindhovense formatie waren massaal aanwezig en lieten zich horen middels vuurwerk, vlaggen en veel gezang.

"Het geeft een goed gevoel dat het publiek uit Eindhoven zo achter dit team staat", liet Fred Rutten, trainer van PSV, na afloop weten. "Als ze in grote getale naar de training komen, geeft dat een geweldig gevoel voor de spelers, staf en iedereen die PSV een warm hart toedraagt."

Ibrahim Afellay, aanvoerder van de ploeg uit de Lichstad, sprak van een extra boost. "Het is een heel mooi gebaar dat de supporters zo achter de ploeg staan. Het geeft alleen maar een extra boost voor morgen natuurlijk."

Rutten benadrukte tot slot nogmaals dat PSV met veel vertrouwen richting Amsterdam vertrekt. "We gaan met heel veel vertrouwen naar Amsterdam. Ondanks dat alles en iedereen ons in een hoek heeft proberen willen duwen, alsof we van het toneel zouden zijn verdwenen. Maar we zijn dat zeker nog niet."