Nieuwe videoclip Lady GaGa zorgt voor commotie

Verschillende televisiezenders hebben geweigerd de nieuwste clip van Lady GaGa uit te zenden. De clip 'Telephone', waarin ook de muzikale ster Beyoncé een rol speelt, zou als schokkend worden ervaren.

De videobeelden laten een gevangenis zien waar een hoop vrouwen opgesloten zitten. Lady GaGa wordt door twee bewakers naar haar cel begeleid waar ze uitgekleed wordt ingesmeten. Hierop beweert de ene bewaakster dat ze altijd al geweten heeft dat Lady GaGa geen penis had. De ander grapt dat ze dat juist jammer vindt. Hiermee lijkt het alsof Lady GaGa zich voor eens en altijd wil ontdoen van de geruchten over het feit dat ze hermafrodiet zou zijn.

Naast verschillende scènes met een schaars geklede Lady GaGa is het ook Beyoncé die haar aandeel aan de clip levert. Wanneer in een truckerscafé haar afspraakje naar haar borsten staart en hij een andere vrouw op haar kont slaat, besluit ze hem in een onopmerkzaam moment te vergiftigen. Wanneer blijkt dat Lady GaGa al het voedsel in het café vergiftigd heeft bezwijken alle gasten en slaan de twee op de vlucht.

Ondanks het feit dat meerdere zenders weigeren de clip uit te zenden is het inmiddels al een grote hit op het internet. Vannacht en vanochtend samen werden er maar liefst 1,5 miljoen hits geregistreerd. Bekijk de clip en oordeel zelf.

De bewuste clip met 'schokkende' taferelen.