'Camerabeelden duiden niet op ontvoering Millie'

Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat de 12-jarige Millie Boele uit Dordrecht is ontvoerd. Dat zegt de politie Zuid-Holland-Zuid, waar camerabeelden zijn binnengekomen waarop volgens de Telegraaf te zien is hoe Millie wordt meegenomen. 

Volgens Gijs van Nimwegen van de politie kan uit de beelden echter niet worden afgeleid dat het om het vermiste meisje gaat. Van Nimwegen: "Op de beelden is onder meer te zien dat op op 10 maart aan het begin van de avond een onbekende man uit een rode auto stapt. Vervolgens is te zien dat de onbekende man op de Schuilenburg achter een meisje aanloopt. Het meisje op de film voldeed niet aan het signalement van Millie. De ouders van Millie hebben de beelden ook gezien en hebben aan de politie verklaard dat het meisje op de beelden hun dochter niet is."

Op het Amber Alert dat gistermiddag landelijk werd verspreid kwamen veertig reacties binnen. Volgens van Nimwegen zat de gouden tip er nog niet bij. Een foto van de bewuste camerabeelden is hier te vinden.