Boschker: "De druk ligt bij Ajax en PSV"

Het feit dat FC Twente de lijstaanvoerder is in de Eredivisie zorgt volgens doelman Sander Boschker niet voor extra druk bij de Tukkerse club. De keeper weigert te praten over een eventueel kampioenschap.

"Ik voel niet dat wij onder druk staan. Het is leuk dat we bovenaan staan en ik hoop dat we daar nog lang blijven staan", aldus de nuchtere goalie tegenover RTV Oost. "Ik denk dat de druk meer bij Ajax of PSV ligt want ze moeten."

"Dit weekend is Ajax tegen PSV en het weekend daarop PSV tegen ons. We moeten nog uit naar NAC en naar AZ. Dat zijn ook allemaal lastige wedstrijden. We moeten nog veel winnen om ons rijk te rekenen, maar dat doen we niet. We gaan van wedstrijd tot wedstrijd."

Twente treft morgen komende vrijdag ADO Den Haag, dat zestiende staat. "Op papier moeten we dat winnen maar zoals iedereen ziet, spelen we geen geweldig voetbal. We weten desondanks wel elke keer te winnen. Thuis zijn we nog ongeslagen in de competitie. Ik ga er vanuit dat dat ook na morgenavond nog zo is."