Adviseur Kaká: "Pellegrini is een lafaard"

Real Madrid werd gisteravond in eigen huis uitgeschakeld door Olympique Lyon in de Champions League. De wissel van Kaká in de slotfase van de wedstrijd heeft voor veel opschudding gezorgd.

Kaká werd door coach Manuel Pellegrini een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. "Pellegrini is een lafaard", reageerde de adviseur van Kaká, Diogo Kotscho, direct op Twitter.

"Hij probeert de focus van zijn eigen incompetentie te verleggen door Kaká van het veld te halen", ging hij ongezouten verder. Kaká had in de wedstrijd niet het beste van zijn spel laten zien, maar men reageerde furieus in het Bernabeu toen de Braziliaan naar de kant werd gehaald. De 27-jarige dribbelaar verliet ietwat beteuterd het veld.

"Ik was niet boos over de wissel, maar over ons en ook mijn eigen spel. De kans was groot dat we met de 1-1 stand eruit zouden vliegen en daarom keek ik boos", verklaarde Kaká na afloop weet Voetbal International.

Het bericht van Kotscho leverde zo veel boze reacties op dat hij met een reactie kwam op de sociale netwerksite. "Ik heb niks op Twitter gezet met het idee om Pellegrini aan te vallen", liet hij weten. "Ik gaf gewoon mijn mening en daar neem ik niets van terug."

Real Madrid heeft al bij monde van technisch directeur Jorge Valdano aangegeven vooralsnog achter trainer Manuel Pellegrini te staan en hem niet te willen ontslaan.